Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

اشتراک نظر روزنامه شرق با BBC و صدای آمریکا درباره «مهمانی 10 کیلومتری غدیر»

روزنامه شرق در یادداشتی با عنوان «میهمانی 10 کیلومتری و ضرورت جامع نگری» نوشت: «برگزاری جشن‌های عمومی و کارناوال‌ها یکی از مأموریت‌های شهرداری‌ها در تمام شهرهای دنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری تهران نیز در سال‌های گذشته به بهانه جشن‌های گوناگون برنامه‌های متنوعی را برگزار می‌کرد. اما چنین برنامه‌ای که برای آن 10 کیلومتر خیابانی توسط شهرداری قرق شود، فکر کنم برای نخستین بار است. رویدادی که که مورد استقبال ده‌ها هزار نفر از شهروندان تهرانی قرار گرفت.»

 

در ادامه این یادداشت آمده است: «برگزاری چنین برنامه‌ای نه فقط نیازمند تدابیری برای محل برگزاری برنامه است، بلکه نیازمند تدابیری برای عوارض ناشی از برگزاری چنین مراسمی است که به وسعت خودش، این عوارض نیز بزرگ هستند. بی توجهی به این عوارض پیش از برگزاری مراسم، نشان از کم تدبیری و کم توجهی به حقوق شهروندی از سوی سازمانی دارد که باید بیش از همه حقوق شهروندی را براساس منشور مصوب خودش مورد توجه قرار دهد...ترافیک سنگینی که در خیابان‌های متقاطع خیابان ولیعصر حرکت اتوبوس‌ها را قفل کرده بود با اعتراض رانندگان و بوق‌های ممتد و کلافگی آنان همراه بود.»

این روزنامه اصلاح طلب با ادبیاتی همسو با رسانه‌های معاند و ضدایرانی، حضور 3 میلیونی مردم در جشن عید غدیر در تهران را به حضور ده‌ها هزارنفری تقلیل داده و علاوه بر این باز هم در ادبیاتی مشابه رسانه‌های ضدانقلاب، ترافیک را بهانه‌ای برای هجمه به یک برنامه مذهبی و دینی قرار داده است.

اما در آن سو سایت ضدایرانی بی بی سی فارسی در مطلبی مشابه با عنوان «انتقادها به جشن‌های عید غدیر که موجب راه بندان و بی نظمی شد» نوشت: «تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است از جشن‌های خیابانی به مناسبت عید غدیر که روز گذشته ۲۷ تیر ماه در شهرهای مختلف برگزار شد. در تهران بسیاری از شهروندان از راه‌بندان‌های ایجاد شده و عدم سازمان‌دهی جمعیت انتقاد کردند. در این تصاویر دیده می‌شود که خیابان‌های مختلف بسته شده و راه‌بندان سنگین در بعضی نقاط ایجاد شده است. به گزارش بعضی از شهروندان این برنامه‌ها موجب کنسل و یا تأخیر حرکت متروها هم شده بود.»

 

همچنین سایت ضدایرانی صدای آمریکا- ارگان رسانه‌ای کاخ سفید و از حامیان اصلی تحریم، تفرقه و تحقیر مردم ایران- در مطلبی با عنوان «برگزاری جشن ده‌کیلومتری در تهران؛ قدرت‌نمایی یا هدررفت سرمایه و زمان؟» نوشت: «در حالی که رسانه‌های وابسته به حکومت اعلام‌کردند که بیش از ۳ میلیون نفر جمعیت در طول ۱۰ کیلومتری خیابان ولیعصر یا همان خیابان «پهلوی» تهران گرد هم آمده و به جشن و شادی پرداخته‌اند، گزارش‌ها از پایتخت حاکی است برپایی این جشن مذهبی - حکومتی باعث ایجاد ترافیک‌های طولانی و چندین ساعته در مناطق مختلف شهر شد.»

 

سایت ضدایرانی زیتون- منتسب به اعضای فراری جریان فتنه- نیز در مطلبی با عنوان «جشن ۱۰ کیلومتری غدیر؛ مانور قدرت در وضعیت بحرانی» نوشت: «مانورها و لشکرکشی‌هایی از جنس سلام فرمانده و راهپیمایی غدیر، گرچه با هدف نمایش قدرت و صورت می‌گیرند، اما ریشه در ترس و شکست دارند. هدف مانور، نمایش است در هنگامهٔ احساس خطر. کسی که در معرض خطر نیست، نیازی هم به نمایش و مانور قدرت ندارد.»

 

اشک تمساح رسانه‌های معاند و ضدانقلاب درباره ترافیک در تهران در حالی است که همین جریان رسانه‌ای در سالهای گذشته هر بار که اوباش و آشوبگران به خیابان‌ها ریخته و بانک و اورژانس و آمبولانس و ماشین آتش نشانی و ایستگاه اتوبوس و تاکسی و مغازه‌های مردم را به آتش کشیده و تخریب می‌کردند، هلهله کرده و اوباش را به مسدودکردن خیابان‌های اصلی شهر تشویق و ترغیب می‌کردند.

یکی از فعالین رسانه‌ای در واکنش به اشک تمساح رسانه‌های معاند نوشت: «ناراحتی ضدانقلاب از جشن میلیونی عید غدیر در تهران، نه ترافیک است و نه شلوغی. ناراحتند که چرا با وجود بمباران تبلیغاتی 24 ساعته در فضای مجازی و ماهواره، مردم اینچنین متحد هویت دینی خود را حفظ کرده و به تعظیم شعائر مشغولند.»

ذوق زدگی رسانه‌های معاند از هجمه محسن هاشمی به ولایت فقیه

«محسن هاشمی» در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «بانیان وضع موجود» نوشت: «استفاده پر رونق از اصطلاح بانیان وضع موجود در دولت جناب آقای رییسی در تحلیل‌ها و مقالات زیادی دیده می‌شود. اکثراً می‌نویسند دولت فعلی و همراهان نقشی در وضعیت موجود نداشته، گویا این دولت در نتیجه یک دگرگونی و انقلاب به قدرت رسیده است، البته به این نوع قضاوت و نتیجه‌گیری ابهامات متعددی وارد است که تلاش دارم در مجموعه یادداشت‌ها با تأمل در موضوع «بانیان وضع موجود» به کالبدشکافی آن بپردازم.»

 

در ادامه این مطلب آمده است: «استفاده‌کنندگان این اصطلاح تخریبی، متوجه نیستند که در نظام ولایت فقیه اکثر راهبردهای کلان و کلیدی در امور مختلف از جمله روابط خارجی، فرهنگ، اجتماع و اقتصاد، امنیت و... در دست دولت نیست. عبور کنیم و به سبک دیگری به مساله نگاه کنیم. نمی‌توان وضع موجود را که حاصل 44 سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست و طبیعتاً در ساختاری که در رأس آن ولی فقیه قرار دارد، بیشترین تاثیرگذاری را در راهبردهای حاکمیت و عملکرد مسوولان مربوط به مقام رهبری است و درحالی که آیت‌الله خامنه‌ای ده‌ها بار به‌صراحت از کلیت عملکرد نظام دفاع کرده‌اند، نمی‌توان به اسم مخالفت با وضع موجود تیشه بر ریشه 44 ساله انقلاب زد و آن را در دست فتنه‌گران یا خائنان یا غرب‌زده‌ها دانست.»

 

این اظهارنظر تأمل برانگیز محسن هاشمی با استقبال رسانه‌های معاند مواجه شد. در همین رابطه سایت ضدایرانی رادیو فرانسه با ذوق زدگی به بازنشر یادداشت این فعال اصلاح طلب پرداخت.

گفتنی  است که محسن هاشمی پیش از این اذعان کرده بود که از 40 سال بعد از انقلاب 32 سال قدرت در دست اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان بوده است. «محسن هاشمی» همچنین- تیر ۹۹- در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به کارنامه اصلاح طلبان در شهرداری تهران گفته بود: «شما مسئله توسعه مترو را در نظر بگیرید. دستگاه‌های حفار مدرنی که برای کندن تونل‌های مترو و ساخت سازه تونل در دوره گذشته از سوی خودم تأمین و به کشور وارد شده بود، الان سه سال است که بی‌کار افتاده و در این سه سال حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشده است؛ درحالی‌که اصولاً ساخت تونل مترو بسیار کم‌هزینه است و مشکل مالی یا اجرائی ندارد و می‌توان اعتبار آن را از طریق بودجه غیرنقد تأمین کرد.»

 

وی در ادامه گفته بود: «اگر این دستگاه‌ها در سه سال گذشته فعالیت می‌کردند، الان سه خط جدید مترو داشتیم یا در حوزه تکمیل و راه‌اندازی ایستگاه‌ها هم با وجود آنکه هزینه سنگینی نداشت و قرار بود ماهانه یک ایستگاه مترو افتتاح شود، متوسط هر سه ماه یک بار هم شاهد افتتاح ایستگاه مترو نیستیم.»

هاشمی - تیر ۱۴۰۰- نیز در مصاحبه با روزنامه ایران گفته بود: «سیستم حمل‌ونقل عمومی یکی ازنقاط ضعف این دوره مدیریت شهری بود که نتوانستیم طبق برنامه به تجهیز اتوبوسرانی و مترو بپردازیم...تعداد اتوبوس‌های تهران در حال حاضر حدود نصف میزان پیش‌بینی شده در برنامه است و این تعداد موجود هم اکثراً فرسوده شده‌اند، در مترو نیز با وجود بهره‌برداری از سه خط در سال‌های اخیر واگن و تجهیزات لازم برای این خطوط تأمین نشده و در واقع متروی تهران با نصف ظرفیت خود کار می‌کند.»

وی در ادامه تاکید کرده بود: «اینکه ثبات در مدیریت در کارآمدی و موفقیت تأثیری بسزا دارد قابل انکار نیست و سه بار تغییر شهردار در این دوره موجب بروز بی‌ثباتی شد.»

 

استقبال رسانه حامی گروهک منافقین از ادبیات روزنامه جمهوری اسلامی

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به قلم «مسیح مهاجری» نوشت; «مطالعه تاریخ دوران سلطنت قاجاریه به روشنی نشان می‌دهد که سفیر کنونی روسیه در تهران این روزها درصدد تکرار نمایش‌های مداخله‌جویانه سفرای روس و انگلیس در دربار شاهان قاجار است هرچند توجه ندارد که حدود دو قرن دیرتر به دنیا آمده و همه چیز را عوضی گرفته است.»

مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در ادامه تصریح کرده است: «لوان جاگاریان، سفیر روسیه در تهران، در ادامه دخالت‌هایش در امور داخلی ایران و اقدامات تحریک‌آمیز و گستاخانه‌اش در موارد متعدد که همگی اهانت و جسارت به ملت ایران محسوب می‌شوند، اخیراً پایش را جای پای سفرای روس و انگلیس در دربار قاجار گذاشته و به بهانه طلب چندصد میلیون یوروئی دولت متبوعش درصدد امتیازگیری برآمده است. وی گفته: "بعضی چیزهاست که من نمی‌خواهم افشایش کنم، ولی آنچه واضح و روشن است، اینست که ایران چندصد میلیون یورو بدهکار ماست و پرداخت هم نمی‌کند".»

 

سوژه و ادبیات این روزنامه منتسب به جریان اصلاح طلب، با استقبال رسانه‌های معاند مواجه شد. در همین رابطه سایت سعودی-انگلیسی ایران اینترنشنال (حامی گروهک تروریستی منافقین و گروهک‌های تکفیری تجزیه طلب) و کانال تلگرامی سحام نیوز- رسانه اعضای فراری جریان فتنه- به صورت ویژه این یادداشت را بازنشر دادند.

 

 

همصدایی هم میهن با ارگان رسانه‌ای سازمان جاسوسی آمریکا

روزنامه هم میهن- به مدیرمسئولی «غلامحسین کرباسچی»- در مطلبی با عنوان «برجام شرط لازم بهبود اقتصادی» نوشت: «بدون رسیدن به توافق درباره برجام، امکان گذرکردن از وضعیت یک دهه فلاکت اقتصادی برای کشور قابل تصور نیست و با حل برجام می‌توانیم به 100 میلیارد دلار پول‌های خود دسترسی پیدا کنیم و روزانه دومیلیون بشکه نفت بفروشیم که سالانه 70 میلیارد دلار خواهد شد.»

 

در سوی مقابل، سایت ضدایرانی رادیو فردا- ارگان رسانه‌ای سازمان جاسوسی آمریکا (سیا)- در مطلبی نوشت: «نه تنها بازار مسکن بلکه تمام زندگی مردم به برجام گره خورده و شاهد آن هستیم که با انتشار کوچک‌ترین خبری از برجام، بازار ارز و دلار از آن اثر می‌پذیرد و به دنبال آن بازار مسکن هم واکنش نشان می‌دهد.»

در ماههای گذشته یکی از دستورالعمل‌های موساد به رسانه‌های خارجی درباره نحوه پرداختن به موضوع ایران فاش شد. در این دستورالعمل آمده بود: «تحریم‌ها و تأثیر آن بر اقتصاد ایران، کارایی قبلی خود را از دست داده اما باید فضای رسانه‌های بین‌المللی به‌گونه‌ای باشد که نخبگان در ایران را به این تحلیل برساند که بدون برجام، اقتصاد ایران شکست خواهد خورد.»

 

متاسفانه برخی رسانه‌ها در داخل کشور این خط تبلیغاتی و رسانه‌ای را به صورت مستمر اجرا می‌کنند. این در حالی است که از یکسو تجربه عبرت آموز برجام در دولت قبل مقابل چشمان ماست و از سوی دیگر تجربه‌هایی از جمله واکسیناسیون کرونا و پیوستن ایران به سازمان اقتصادی شانگهای و سوآپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان و افزایش چند برابری تبادلات اقتصادی منطقه‌ای و افزایش صادرات نفتی و غیرنفتی و دریافت وجه آن در دولت سیزدهم و بدون برجام و FATF محقق شده است.

 

حزب اتحاد ملت و رسانه آل سعود علیه قانون جوانی جمعیت

کانال تلگرامی امتداد- ارگان رسانه‌ای حزب اتحاد ملت (اعضای حزب منحله مشارکت)- در مطلبی با عنوان «تأثیر قانون جوانی جمعیت بر زندگی زنان» نوشت: «قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که هفت ماهی است بیشتر دست گذاشته روی بدن زنان و روی بچه‌دار شدن‌شان. وزارت بهداشت برای اجرایی کردن این قانون که حالا هفت ماه از اجرایی شدن آن می‌گذرد، قرارگاه جوانی جمعیت و فرزندآوری تشکیل داده است. روند غربالگری جنین سخت‌تر شده و از این به‌بعد قاضی حاضر در یک کمیسیون باید حکم سقط‌درمانی را صادر کند.»

 

این در حالی است که هجمه به قانون جوانی جمعیت در ایران مدت‌هاست که در دستور کار رسانه‌های معاند قرار گرفته است. در همین رابطه چندی پیش سایت سعودی اینترنشنال در مطلبی با عنوان «جمهوری اسلامی با تعیین جرائم سنگین، ممنوعیت‌های جدیدی برای سقط جنین اعلام کرد» نوشته بود: «با وجود هشدارهای سازمان ملل متحد و سازمان‌های حقوق بشری، جمهوری اسلامی محدودیت‌ها و قوانین سخت‌تر و سخت گیرانه تری را علیه سقط جنین وضع کرد. رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت از این پس مباشرت یا معاونت در سقط جنین جرم انگاری و برای فرد خاطی، چزای سنگین در نظر گرفته می‌شود.»

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: خط ویژه رصد ویژه اصلاحات جریان اصلاحات قانون جوانی جمعیت مطلبی با عنوان رسانه های معاند ارگان رسانه ای جمهوری اسلامی سایت ضدایرانی روزنامه شرق محسن هاشمی ولایت فقیه خیابان ها وضع موجود اصلاح طلب رسانه ها عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

برای افتتاح اجلاس مسئولان آموزش عقیدتی-سیاسی بسیج، به حسینیه عاشقان ثارالله در ستاد مرکزی سپاه رفتم. آقای محسنی، [نماینده ولی‌فقیه در بسیج تهران] گزارش داد که در ۳۶ هزار پایگاه بسیج، برای امور فکری و عقیدتی و سیاسی آموزش داده می‌شود و من در یک سخنرانی مفصل راجع به تقویت عقاید و نیز تربیت سیاسی و مفید و جهاد دائمی صحبت کردم؛ جمعیت زیادی جمع بود و پُر احساسات.

در دفتر با آقای احمد جبرئیل، [دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین]، از رهبران فلسطینی ملاقات داشتم. تحلیلی ارائه داد، از شکست [ایهود] باراک، [نخست‌وزیر سابق اسرائیل]، در پیگیری صلح و توجه زیاد اسرائیلی‌ها به [آریل] شارون که او را آخرین پادشاه یهود می‌دانند و مشت آهنی او و عدم حمایت جدی جهان اسلام و اعراب از فلسطینی‌ها و خطر خسته‌شدن آنها تحت فشارهای زیاد را نجات‌دهنده [قلمداد می‌کنند]. از کنفرانس تهران گله داشت که به شعار اکتفا کرده و تصمیم اجرایی قابل توجهی نگرفته است؛ مثل تشکیل صندوق کمک و پیش‌قدمی ایران در ارائه کمک از طریق آن صندوق که پیشنهاد شد و عملی نشد. من هم گفتم مبارزه محدود به مردم داخل اراضی اشغالی شده و فلسطینی‌های بیرون و آواره با دولت‌های عربی و اسلامی، ‌شرکت ندارند و باید مبارزه را به خارج از فلسطین بکشانید. گله داشت که در پنج سال گذشته به ایران دعوت نشده است. گفتم نیازی به دعوت نیست؛ خودتان بیایید.

عصر آقای دکتر [شهاب] صدر، رئیس سابق [سازمان] نظام پزشکی آمد. از نحوه انتخابات و انحصارطلبی دوم‌ خردادی‌ها گله‌مند است و دربارۀ نامزدی در انتخابات [ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. آقای [ابراهیم] اصغرزاده، [عضو شورای اسلامی تهران] آمد. گفت، مایل است نامزد شود و می‌داند که چند میلیون از آرای آقای [سیدمحمد] خاتمی را تصاحب می‌کند؛ با توجه به شعارهای خود که روی دست آقای خاتمی می‌زند. با من مشورت کرد. گفتم، بعید است پیروز شود و دشمن برای خود درست می‌کند؛ احتمال ردشدن در شورای نگهبان هم هست. درعین‌حال برای رونق انتخابات بد نیست. گفت، اختلاف شدیدی بین دوم خردادی‌ها بروز کرده است.

آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد و برای نامزدشدن [در انتخابات ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. گفتم، پیروز نمی‌شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت. گفت، اگر به پنج میلیون رأی برسد، خوب است. از برخورد دوم خردادی‌ها انتقاد داشت. نام‌نویسی انتخابات شروع شد و ۶۷ نفر، من‌جمله [عبدالله] جاسبی و [محسن] سازگارا، امروز ثبت‌نام کرده‌اند. در [ناآرامی‌های دانشجویی در منطقه کابیلای] الجزایر، کشتار زیاد شده؛ از دو طرف.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901821

دیگر خبرها

  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • ویژه برنامه‌های خودتان را به مناسبت روز معلم با ما به اشتراک بگذارید
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت